H2B FINANCE
Wie zijn wij
Particulieren
Bedrijven
Contact
Documenten

Welkom bij H2B  Finance,  Uw Raadgever

Niet wakker hoeven liggen omdat uw financiele plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij kunnen u hierbij helpen door uw wensen te inventariseren. Samen op zoek gaan naar de producten die het beste bij uw situatie passen. Trouwens, onze betrokkenheid stopt niet met het regelen van uw hypotheek of verzekering. Wij houden contact met u zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst rustig kunt slapen.

Maar wie zijn wij dan?

 

Als H2B FINANCE bemiddelen en adviseren wij voor u in financiele zaken in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen en aanvullende oude dag voorzieningen. Maar ook op het gebied van sparen, beleggen en lenen helpen wij u graag op weg. Wij zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van financieel specialisten. Al deze specialisten doen dagelijks veel kennis en ervaring op in de markt. Regelmatig wisselen wij die informatie met elkaar uit, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Dat is toch een prettig idee?

Op deze website hebben wij over onze dienstverlening alvast wat informatie verzameld. Kijk gerust eens rond.

Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. U kunt hiervoor gebruik maken van ons telefoonnummer (0413) 369 373.